Sidor

måndag 26 april 2010

www.justgotlaid.se

Att kompromissa och gå med på att skaka hand med sitt offer när man egentligen vill ligga, alla håller med om att this sucks. Men what's the big deal, varför är det så vanligt?

Våga berätta att du onanerar fem dagar i veckan, skaffa ballz (behöver inte vara bokstavligt talat ifall du är girlygirl) och stå för vad fan du är - vi är ALLA sexuellt aktiva varelser.

Stå för dina intentions, vi vill alla förstöra IKEA's provsängar med sexuellt våld.

"Men jag har inte sex, jag älskar"

Fuuck det, alla älskar sex. Ursäkta inte dig själv för det. Kramas inte ifall du vill strula. Sluta gråt-runka och ta för dig.

Öppna dig och snacka sex med dina tjej- och killkompisar. Dela dina upplevelser, det är bra mycket mer intressant att lyssna på vilka ställningar du använde i lördags än vilken favoritfärg du har.

Tipsa dina vänner om dina bästa analfilmer(Evil Anal är rätt nice),

Get dirty, get laid.

lördag 10 april 2010

SORTIMENT: MOTION



Fin gentleman som kom fram med uttrycket: "Ladies first"?
Bullshit. Snubben hatade kvinnor. Det var krig, "and he did what he had to do" menade han. He let the girls go first därför att han anade att fienden kunde vara på andra sidan dörren. HEADSHOT. "Nice guys" are kind of sneeky. Men snubben överlevde.


Var inte en nice guy för ditt eget bästa, Just Got Laid ska förklara varför. Tänk er att X och Y är ute i skogen och jagar. De ser en big bear som de omöjligt kan mörda. Så Y, som är smartast, går ned på huk, knyter sina skosnören och gör sig beredd.
X: Vaaad fan håller du på med, du inser väl att du inte kan springa ifrån en björn?
Y kollar på X och förklarar: jag behöver inte springa ifrån björnen, jag behöver bara springa ifrån dig.

YE. Du behöver inte kunna springa ifrån björnar och shit för att överleva, du behöver bara vara snabbare än din kompis. Do what you have to do. Nice guys finish last. Om du är en kille kommer du vilja vara en bad boy efter nästa inlägg. Är du en tjej kommer du vilja ha en bad boy efter nästa inlägg.

Klockan är mycket, imorgon blir det suprize party.
Och som vi brukar säga, det är ingen riktig fest förrän antalet gäster överstiger antalet kvadratmeter.

COOL, ni vill läsa mer, men inget nytt inlägg på en vecka. STICK.

fredag 2 april 2010

Project Just Got Laid

Google Just Got Laid. Och nu jobbar vi med vårt projekt. Vi designar kondoms-visitkort inför sommaren och med kontakter har vi även fått en möjlighet att föra exklusiv marknadsföringen till bloggen via reklamplancher på bland annat Skånetrafikens bussar.

B*tches, this is just the beginning. Everybody WILL get laid.